Sommerseminaret på Fredheim helsesenter


Et spennende møte med en ivrig professor fra et av Sør-Afrikas universiteter, med doktograd i både biologi og zoologi. En gang var han en ivrig forsker og foreleser i utviklingslæren, men ikke nå lenger…. Hvordan kunne en så kunnskapsrik mann med en jobb som var avhengig av at han trodde og underviste som de andre, finne ut at utviklingslæren er fullstendig ulogisk og feil? Hvordan i all verden kunne han beholde jobben? Hva kan han fortelle fra sin forskning i det han nå ser som en realistisk alternativ, nemlig en skapelse i begynnelsen og en katastrofe som rammet jorden for ca. 4500 år siden? Vi ble revet med i hans engasjerende og aldri kjedelige utleggelser om vitenskapelige funn og forskning. Her kan du få de argumenter du trenger for å møte de mange tvilere på at det har vært en skapelse i begynnelsen av vår jord. Et tema som har gjort mange til ateister og gudsfornektere. Kanskje de trenger noen gode argumenter for å starte et studie om dette, nettopp slik Walter Veith selv måtte gjøre? I hans tilfelle var det en alminnelig håndverker på oppdrag i hans hus som startet konfrontasjonen og som først fikk møte hånende latter og hoderysting.

Vår andre store overraskelse var hans biologiforskning som har opptatt han mye de siste årene. Sammen med sine studenter går han alternative veier for å vise hva vårt inntak i matveien gjør med vår kropp. Mye av forskningen er ny. Andre resultater har han studert fra vitenskapelige tidsskrifter verden over. Ved å studere dyr som inntok spesielle matvarer over tid, kunne de plutselig oppdage årsakene til de mange av våre vanligste sykdommer som vi kjemper mot i dag, og som ofte gir en altfor tidlig død, eller smerte og plager i lange tidsrom. . 
Da han begynte å leve etter disse kostholdsreformene selv, ble han kvitt sin stadig tilbakevendende bihulebetennelse og kona ble helt kvitt sin astma som hadde invalidisert henne fullstendig i flere år. 
Dersom du ønsker å lytte til hans engasjerende og nyttige undervisning har du muligheter til å bestille alle møter på lydkassetter fra Altrena trykk i Skotselv. Selv har vi hatt glede av å kjøpe flere for å gi bort til mennesker vi er glad i og/eller som trenger til å høre om disse emner. Vi vil virkelig anbefale andre å gjøre det samme.
Ring 32 75 67 75 Lydbøkene er samlet i tre kassetter og koster til sammen 333,- 
Walter Veiths internettsider: www.amazingdiscoveries.bc.ca/
 


opp
topp

 
 
 
Mens Vi Venter - Nr. 26 (7.årgang 4/1999)
http://www.barukmedia.com/mvv